Lähetä mielipiteesi / parannusehdotuksesi HWPSoftille!

Lataamalla ohjelman, hyväksyn samalla sen lisenssiehdot.

HWPSoft
Saalispäiväkirja 2.1+ PRO
FREEWARE/1.9 Mt
Versio 25.6.2002
Windows 95 / 98


HWPSoft
Saalispäiväkirja 2.1+ PRO
FREEWARE/ 450 kt
Versio 25.6.2002
Windows XP

Jos haluat siirtää vanhan version tiedot uuteen, asenna uusi versio vanhan päälle samaan hakemistoon !!!

Saalispäväkirja on nimensä mukaisesti ohjelma, jolla voit pitää kirjaa saamistasi kaloista. Ohjelma on helppokäyttöinen ja se sisältää monia eri toimintoja. Voit muun muassa seurata saamiesi kalojen keski- ja yhteismittoja, ottaa erillaisia tulostuksia kalansaaliistasi ja hakea kalalajin tai vaikkapa paikan mukaan tietoja ruutuun.

Saaliiden lisäämisen helpottamiseksi klikattuasi haluamaasi kohtaa, saat F1 -napilla esiin pikavalintalistan, joka sisältää valmiita ehdotuksia kyseiseen kohtaan. Voit myös lisätä omia suosikkejasi pikavalintalistaan.

Jos sinulla on tarina tai kuva saaliistasi, voit lisätä myös sen ohjelmaan.

Tallennettuasi saaliin, voit palata myöhemmin editoimaan sitä valitsemalla Selaus-valikosta Muuta tietoja. Näin voit tarpeen tullen muuttaa vaikkapa kalan mittoja...

Haku-työkalulla voit hakea tehokkaasti saalittesi seasta haluamasi kalat. Tämän jälkeen näet kalojen lukumäärän, keskipainon ja yhteispainon ja voit vaikka tulostaa listan, jos sinulla on tulostin.

Voit määrittää kalapaikkasi sijainnin kartalta, ja katsoa sitten kaikkien paikkojen sijainnin kartalta. Ohjelman mukana tulee myös ohjeet html-muodossa. Nämä takaavat pääsysi alkuun.

"Toivottavasti pidit ohjelmasta. Muistat vaan tallentaa kalat kalasta palattuasi, niin tallessa pysyy!"
-HWPSoft / Henri Perämäki